Az immunrendszer erősítése, támogatása

Az egészsége mindenkinek az egyik legfontosabb dolog az életben. Gondoljunk csak bele, hogy a már kialakult betegség sok esetben a munkából való kieséssel jár, továbbá nem utolsó szempont, hogy orvos által felírt, kiváltani kívánt gyógyszerek számláján sem lesz baráti összeg feltüntetve.

Mit is tehetünk annak érdekében, hogy ezt elkerüljük? Hogyan őrizhetjük meg egészségünket? Ezekre és számos ehhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ a továbbiakban, azonban nézzük meg először mi történik akkor, ha az immunrendszerünk nem éppen a legjobb arcát mutatja felénk. A környezetünkben számos baktérium, parazita és gomba él, amelyek felelősek a legtöbb betegség és fertőzés kialakulásáért. Az immunrendszer feladata, hogy ezeket a fertőzéseket, valamint a különféle sérülések kialakulását megakadályozza, azonban, ha ezek a kórokozók gyenge immunrendszert találnak, akkor könnyedén betegíthetik meg a szervezetet.

immunrendszer-betegseg

De honnan is tudhatjuk, hogy gyenge az immunrendszerünk?

 1. Fáradtság Sok esetben érezhetjük magunkat fáradtnak, hiszen egy hosszú edzés, testmozgás vagy egy kemény munka után természetes, hogy fáradt az ember. Azonban, ha a fáradság folyamatosan fennáll, ha könnyedén elfáradunk és kifulladunk, valamint a legkisebb változások is az energiaszint csökkenéséhez vezetnek, akkor az nem természetes.
 2. Gyakori vírusos megbetegedések? Torokfertőzés? Megfázás? Ha a környezetében lévő vírusoktól gyakran megbetegszik, többször is influenzával küzd, továbbá esetleg a herpesz vírus sem kerüli el, akkor joggal gondolhatja, hogy bizony immunerősítésre van szüksége.
 3. Bakteriális fertőzés Gyakori gyulladásos betegségekkel küzd és a szervezete nem képes legyűrni ezeket, valamint sok esetben antibiotikumos kezelésre szorul? Ebben az esetben is az immunrendszer erősítés kell legyen a cél.

Továbbá ezek mellett még számos ok létezik, amely a gyenge immunműködést mutatja:

 • allergiák
 • nehéz sebgyógyulás
 • pattanások megjelenése
 • hajhullás
 • bőrbetegségek
 • autoimmun betegségek kialakulása

Fontos, hogy most már lathatjuk, mennyi problémával nézhetünk szembe, ha elhanyagoljuk az immunrendszerünk támogatását, erősítését.

A bajt mindig megelőzni kell, nem pedig kezelni!

Az immunrendszer támogatásának legfőbb állomásai:

 • megfelelő mennyiségű alvás
 • folyamatos és megfelelő mennyiségű folyadékpótlás
 • egészséges étrend követése
 • rendszeres mozgás

Emellett a szükséges vitaminokat is pótoljuk.

Most már ismerhetjük az alapokat, amelyek nélkül nincs jól működő immunrendszer, azonban ezt tovább támogathatjuk nagyszerű étrend-kiegészítő fogyasztásával is. Az IMMUN4 egy speciális receptúra alapján összeállított étrend-kiegészítő kapszula, amely 4 gyógynövény és a cink segítségével biztosítja fogyasztója számára az erős immunrendszert. Sokoldalú és hatékony, amelyet egyedi receptúrájának köszönhet. A fejlesztők az egészségvédelem fontosságát tartották szem előtt a kapszula megalkotásánál.

Biztosíték, védettség és egészség – ez az IMMUN4

Immunrendszerünket védhetjük külső eszközökkel is. Ilyen a szájmaszk is

Hol kapható?

BioCo Retard C-vitamin1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

BioCo Retard C-vitamin 1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

Nyújtott felszívódású, hosszan tartó hatású C-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. 

Ár: 3390 Ft
Megnézem

BioCo Multi Immuntabletta 60db

BioCo Multi Immun tabletta 60db

A BioCo Multi Immun 12 féle vitamin mellett 3 féle értékes növényi kivonatot tartalmaz, amelyek magas hatóanyag-mennyiséggel bírnak.

Ár: 3390 Ft
Megnézem
Újdonság

Herbafulvo essenciaprémium papaya kivonattal 750ml

Herbafulvo essencia prémium papaya kivonattal 750ml

A Herbafulvo Esszenciák természetes anyagokból és gyógynövényekből készült étrend-kiegészítő italok. Hatékonyan segítik az immunrendszer baktériumok és vírusok elleni védekezését, illetv

Ár: 7395 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!