A cink és a grapefruit

Ismerjük meg az IMMUN4 negyedik gyógynövény-, valamint plussz összetevőjének a cinknek az egészségre gyakorolt hatásait. Ismerjük meg, hogy miért volt fontos, hogy ez a két összetevő is bekerüljön az IMMUN4 étrend-kiegészítő kapszuláiba. Ahhoz, hogy a lehető legtöbb fronton és a lehető leghatékonyabb módon támogathassuk egészségünket és immunrendszerünket elengedhetetlennek bizonyultak a következő hozzávalók is.

Nézzük első körben a cink tulajdonságait.

Azzal mindenki tisztában van, hogy a szervezet megfelelő működéséhez elengedhetetlenek a vitaminok, amelyek hiánya betegségek kialakulásához vezethet. Azonban azt már kevesen ismerik, hogy nagyon kis mennyiségben, de fémeket is fogyasztanunk kell, így többek között bizony cinket is.

grapefruit

A cink a mikroelemek közé sorolandó. Az egészséges szervezet jó esetben 2-3 grammnyit tartalmaz, amelynek köszönhetően közel 90%-a a csontrendszerben és az izomzatban koncentrálódik.

Hiánya

Kevésbé ismert, de bizony a cink elengedhetetlen a megfelelő immunrendszer működéséhez. Hiánya ugyanis a szervezet ellenálló képességének csökkenéséhez vezet. Okozhat fáradékonyságot, valamint serdülőkori fejlődési zavarok kiváltója is lehet.

Amennyiben igazán fontos számunkra az immunrendszer, akkor elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű cink bevitel is.

Most már talán érthető, miért olyan fontos, hogy az IMMUN4 gyógynövény tartalma mellett cinket is biztosítson a fogyasztók számára.

A cink tehát nélkülözhetetlen a növekedésben, továbbá kulcsfontosságú a genetikai aktivitás szabályzásához, a vércukorszint egyensúlyának fenntartásához, továbbá a szénhidrát-anyagcseréhez. Rengeteg genetikai tevékenység fontos szabályzója.

Az IMMUN4 a cink mellett pedig grapefruit mag kivonatot tartalmaz még, hogy igazán tudja biztosítani a fertőzések elleni védekezés támogatását a fogyasztók számára.

Grapefruit

A grapefruit egy rendkívül nagy gyógyító hatással rendelkező gyümölcs, amelynek tulajdonságait egy floridai orvos fedezte fel. A számos jótékony hatással rendelkező gyümölcs kivonatát közel 25 évvel ezelőtt kezdték el szélesebb körben alkalmazni különféle fertőzések kezelésére.

  • természetes méregtelenítő
  • hatékonyan erősíti és támogatja az immunrendszert

Grapefruit mag hatóanyag tartalma

  • ásványi anyagok
  • vitaminok
  • aminosavak
  • bioflavinok
  • rostok

Magas antioxidáns hatásainak köszönhetően képes a káros szabad gyököket semlegesíteni. Sokan természetes antibiotikumként tartják számon.

A grapefruit igen széles körben alkalmazható. Hatékony különféle emésztési problémák esetén, a candidiázis valamint az influenza vírus ellen is bevethető. Ételmérgezés, paraziták, baktériumok, vírusok és gombák általi fertőzésekkel szemben is hatásos fellépő. Emellett kellemes lehelletet biztosít, továbbá fogínyproblémák, szájfertőzések és foglepedék kezelésére is ajánlott.

Az IMMUN4 tehát egy speciális receptúrának köszönhetően képes biztosítani az egészség megőrzését. Tulajdonságait pedig nagyszerű és sokoldalú gyógynövény tartalmának és az ezekhez adott cink összetevőnek köszönhetjük.

Ne feledd! A megelőzés mindig olcsóbb, mint a már kialakult betegség kezelése.

BioCo Retard C-vitamin1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

-30% BioCo Retard C-vitamin 1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

A készítmény C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben. A hosszan tartó hatás révén folyamatosan biztosíthatjuk szervezetünk C-vitamin szükségletét.

Ár: 2590 Ft
3690 Ft
Megnézem

BioCo Multi Immuntabletta 60db

-26% BioCo Multi Immun tabletta 60db

A BioCo Multi Immun 12 féle vitamin mellett 3 féle értékes növényi kivonatot tartalmaz, amelyek magas hatóanyag-mennyiséggel bírnak.

Ár: 2290 Ft
3090 Ft
Megnézem

Bioheal egészségügyiszájmaszk fülpánttal 50db

-75% Bioheal egészségügyi szájmaszk fülpánttal 50db

Most a szájmaszk lehet a szervezeted védőpajzsa. Amit jelenleg tehetünk az az, hogy megpróbáljuk megvédeni magunkat és társainkat. Ezt nem könnyű megtenni, hiszen számos felülettel és emberrel érintkezünk naponta.

Ár: 3690 Ft
14990 Ft
Megnézem
Újdonság

FFP2 külön csomagoltprofesszionális arcmaszk 20db

-33% FFP2 külön csomagolt professzionális arcmaszk 20db

Az FFP2 minősítésű maszkok nagy hatékonysággal képesek szűrni a ki és be lélegzett levegőt, ezáltal kétirányú védelmet biztosítanak. 

Ár: 5990 Ft
8990 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!